+

Behöver jag genomgå hela Startup-programmet?

För att du ska få ut så mycket som möjligt av den individuella rådgivningen med våra affärsutvecklare, så vill vi att du har analyserat och arbetat grundligt med din idé utifrån de verktyg som vi använder i Startup-programmet.

Dock kan det fortfarande visa sig att du är redo att hoppa över delar av programmet, vilket en affärsutvecklare kan bedöma under ett uppstartsmöte.

+

Kan jag boka tid för en specifik fråga om till exempel budget?

Vi fokuserar vår affärsutveckling på att jobba med helheten och på så sätt göra din idé redo för företagsstart. Genom Startup-programmet lär du dig alla delar du behöver i en affärsplan, och hur du ska tänka när du budgeterar.

För mer specifika frågor exempelvis om saker som skatter, moms, a-kassa och registrering av företag hänvisar vi till våra områdesspecifika föreläsningar eller aktörer som verksamt.se.

+

Hur kan ni vara kostnadsfria?

Vi är en icke-vinstdrivande idéell stiftelse som finansieras av våra partners. Ditt medlemskap och våra tjänster är helt kostnadsfria tack vare Stockholms Stad, SEB och Almi. Läs mer om våra samarbeten under Partners.

Vi debiterar dock 300 SEK om våra avbokningsregler inte efterföljs. Det här gör vi för att det blir en kostnad för oss att betala för lokal och personal om din rådgivning uteblir och du inte avbokat i tid. Läs mer om det här under Bokningsregler.

+

Vilka personliga uppgifter sparar ni och varför?

Vi sparar kontaktuppgifter i enlighet med GDPR som endast används för att informera dig om vår verksamhet och dina bokade aktiviteter hos oss.

Vi registrerar även fysisk närvaro med kontaktuppgifter ur en säkerhetsaspekt då vi måste veta vilka som befinner sig i våra lokaler i händelse av brand. Du kan läsa mer om hur vi hanterar din information i vår policy.

+

Hur kan jag veta att min idé är säker när jag går hos er?

All vår personal arbetar under sekretessavtal. Vid registrering intygar även du som medlem en idéintegritet.

+

Jag har bytt email-adress, hur ändrar jag mina uppgifter?

Kontakta vår kundservice på info@startupsthlm eller 08-32 45 10 så hjälper vi dig.