Att delta på våra aktiviteter är alltid kostnadsfritt, men uteblir man så debiterar vi 300kr inkl. moms. Detta görs automatiskt om du inte anmält närvaro eller uteblivit från aktivitet, det är därför viktigt att du när du kommer till våra lokaler anmäler din närvaro genom att skriva in ditt personnummer/mejl vid angiven plats.

Avbokningsregler
• Avbokning måste ske minst 12 timmar innan den bokade aktivitetens starttid.
• Oavsett orsak, inkluderar även sjukdom, så gäller avbokning 12 timmar innan start för bokad aktivitet.
• Det är medlemmens ansvar att se till att avboka aktivitet och anmäla sin närvaro.
• Om avbokning inte skett i tid debiterar vi 300 kr inkl. moms

Avstängning
• Uteblir man från 3 aktiviteter utan att avboka och betala avgiften för uteblivet besök enligt våra avbokningsregler så kommer vårat system automatiskt att stänga ner detta konto under 5 månader.
• Agerar du hotfullt mot någon i Startup Sthlms personal så kan beslut om avstängning också ske.

+

Hur avbokar jag?

Du avbokar genom att klicka på ”Avboka” vid den aktivitet som du vill avboka, detta görs när du är inloggad på Mina sidor.

+

Hur vet jag att jag är avbokad?

Försvinner tiden från listan vid bokade aktiviteter så är den avbokad, du bör även ha fått en ruta där du bekräftat att du vill genomföra avbokningen genom att klicka ”Ja”. Har du klickat ja så är den avbokad.

+

Jag var på aktiviteten men har fått en faktura ändå, vad gör jag?

Om du har varit på aktiviteten, skrivit in dig på angiven plats och ändå fått en faktura då kan du skicka ett mejl för överklagan till ekonomi@startupstockholm.se. Har du däremot varit på aktiviteten men glömt att anmäla dig så ber vi dig att se denna faktura som en påminnelse för att du inte ska glömma anmäla dig.

+

Jag har blivit avstängd, varför?

Vi kan i särskilda fall stänga av medlemmar, vanligaste anledningen är att man inte har respekterat våra regler för avstängning. En mindre vanlig orsak är att man betett sig hotfull mot någon i vår personal.

+

Jag är under 18 år, kan jag få hjälp av er?

Tyvärr inte, för att starta företag i Sverige så behöver du vara över 18 år och det förhåller även vi oss till när det kommer till vilka vi hjälper.

+

Jag har inget personnummer, kan jag registrera mig?

Har du inget personnummer eller samordningsnummer så kommer du tyvärr inte kunna registrera ett medlemskap hos oss.