NYHETER OCH INSPIRATION

Startup Sthlm driver temporärt verksamheten på distans (Uppdaterad 5/5)

Nyheter


Med föranledning av den pågående situationen med coronaviruset vill Startup Sthlms ledning informera om följande temporära förändringar i vår verksamhet:

 

Individuell rådgivning

 

Den individuella rådgivningen övergår till att hållas på distans. Våra rådgivare kommer att kontakta dig via telefon eller digitala videosamtal under utsatt mötestid. Säkerställ att du har rätt telefonnummer inlagt under din profil och att det är synligt för våra rådgivare. Det går fortsatt att boka nya möten som vanligt, men alla schemalagda möten kommer att hållas på distans.

 

Workshops

 

Våra workshops kommer fortsatt att hållas online via digitala mötesplattformen Zoom. Du bokar plats precis som vanligt och kommer därefter att få instruktioner och en mötesinbjudan i form av en länk skickad till din mail. Vid frågor eller problem går det bra att kontakta info@startupsthlm.se.

 

Föreläsningar

 

Vi låter för närvarande våra externa föreläsare bestämma hur de vill agera framöver. Om du har bokat plats på en föreläsning som blir inställd, kommer du att meddelas i god tid. Vi kommer att uppdatera löpande om hur vi gör med våra externa föreläsningar. Vid frågor eller problem går det bra att kontakta info@startupsthlm.se.

 

Projektet Entreprenör i Sverige

 

Vi undersöker även här hur alla inblandade parter vill agera framöver. Om du deltar på en kurs som blir inställd, kommer du att meddelas av din kursledare. Vi kommer dessutom att uppdatera löpande om hur vi gör med kurserna inom projektet. Kontakta projektledare Liv Bystedt för specifika frågor om Entreprenör i Sverige.

 

 

Dessa ändringar görs alltså på grund av situationen med coronaviruset. De träder i kraft fredagen den 13 mars och gäller tills vidare. Vi kommer att utvärdera situationen 1 juni igen och meddela hur vi gör därefter. Har du några frågor eller funderingar går det bra att höra av sig till info@startupsthlm.se.

Vi har dessutom meddelat att Startup Sthlm avvecklas 30 juni 2020 – läs mer om det här.

 

Wadih El-Achkar, VD på Startup Sthlm

Veronica Ericsson, Verksamhetsledare på Startup Sthlm


Läs mer om coronaviruset och covid-19 på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Dessutom har staten infört en rad åtgärder i form av ett stödpaket som kan vara svårnavigerat. Läs mer om de olika delarna och hur du bäst utnyttjar dem hos SkatteverketTillväxtverket och Almi.

Dela artikel:

Christopher

Kommunikatör & Kreatör, Startup Sthlm

christopher.backholm@startupstockholm.se