NYHETER OCH INSPIRATION

Startup Sthlm x Places

Erbjudande


Places omvandlar underutnyttjade stadsutrymmen till coworking spaces. Nu kan Startup Sthlm och Places erbjuda våra medlemmar tillgång till en kreativ och innovationsfrämjande miljö, för ett tillgängligt pris.

Det nystartade företaget omvandlar underutnyttjade stadsutrymmen till coworking spaces. Medlemmar får tillgång till ett nätverk av arbetsplatser för en bråkdel av marknadspriset – samtidigt som de bidrar till ett mer hållbart Stockholm.

Startup Sthlm och Places delar samma vision om att göra innovation mer tillgänglig för alla. Arbetsplatser idag är antingen exklusiva och dyra, eller saknar en känsla av gemenskap. Vi vill kunna erbjuda Startup Sthlms medlemmar en kreativ och innovationsfrämjande miljö, där människor växer tillsammans, för ett mer tillgängligt pris, berättar medgrundare Robin Hamrén.

Places drivs av genuin coworking och undrar kontinuerligt var utrymmen som inte används till dess maximala potential finns, och hur vi kan göra dem mer tillgängliga.

Places aktiverar attraktiva lokaler för sina medlemmar genom ett brett nätverk av öppna arbetsplatser. Genom sin digitala plattform och med fysiska events vill de skapa ett renodlat community-drivet coworking space, där medlemmar kan växa tillsammans.

Medlemskretsen består främst av startups, frilansande kreatörer och digitala nomader. Community och nätverk är viktigt för dessa personer, men även kreativitet och innovation. Places erbjuder därför en inspirerande, fräsch och lekfull arbetsmiljö för att fylla dessa behov.


Places lanserar 4/11. Nätverket består då av restaurang YUC! vid Odenplan, restaurang HaQ samt First Hotel Lobby vid Centralen.

Erbjudande till Startup Sthlms medlemmar: 950 SEK/mån tillsvidare (ord. pris 1200 SEK/mån)

Använd kupongkod STARTUPSTHLM19.

Erbjudandet gäller fram till 8/11. Intresseanmälan och köp görs på joinplaces.co/join.

 

Dela artikel:

Christopher

Kommunikatör & Kreatör, Startup Sthlm

christopher.backholm@startupstockholm.se