NYHETER OCH INSPIRATION

Bilder och filmer från vår Innovationsträff

Nyheter


Se filmerna från vår innovationsträff i Internetstiftelsens lokaler som avslutade förra året. Det blev en innehållsrik kväll fylld med inspiration, skaparglädje och mingel.

Varje år håller vi en innovationsträff med alla som har pitchat för våra innovationsrådgivare. Det här gör vi tillsammans med våra partners Almi, Almi Invest och SEB för att nätverka och öka samarbetet mellan våra medlemmar. Vi vill dessutom erbjuda våra medlemmar aktuell kunskap från alumner som redan etablerat sig i näringslivet. Årets tema var därför Go-to-market där vi pratade om allt ifrån proof of concepts, MVP och Beta till growth hacking. Vi pratade om vilka strategier man kan använda sig av för att ta sin produkt eller tjänst till marknaden, helt enkelt.

 

 

Kvällen började med en inledande föreläsning och frågestund innan den sen öppnades upp till en minimässa. Där fick deltagarna alltså mötas fritt och använda sig av varandras kunskaper. Det var bland annat deltagare som passade på att sälja in sina idéer, medan andra letade efter nya sätt att testa dem mot kunder online. Gemensamt var iallafall att alla fick ta del av utbytet och berätta om just sin resa.

Under det öppna minglet passade även vår Kundservice-ansvariga Laura Ortiz och fotograf Sokol Vjerdha på att fånga upp några röster och intryck från kvällen. Här under kan ni se filmerna med några av de medverkande:

 

 

Amanda Helgoson som driver Minnesfrö.

 

 

Bengt Wiberg som driver Sting Free Snus.

 

 

Egil Edvardsen från Almi Invest.

 

 

Eva Törnvall från Almi.

 

 

Yasser Kaddour från SEB.

 

Tack till innovationspanelen och till alla som kom och bidrog till att skapa ett fint event. Tack också till Sokol Vjerdha för foto och film.

Vill du ha rådgivning av våra innovationsrågivare? Se till att bli medlem, boka ett uppstartsmöte och kryssa i att din idé är en innovation.

 

 

Dela artikel:

Christopher

Kommunikatör & Kreatör, Startup Sthlm

christopher.backholm@startupstockholm.se