fbpx
11
MAJ

Mer betalt på mindre tid - så säljer du konsulttjänster


Datum:
11 maj 2020
Tid:
09:00–11:30
Plats:
Föreläsningsrum City, Drottninggatan 99
Arrangör:
Startup Sthlm
Platser kvar:
19

Som konsult säljer du din kunskap, kompetens och tid. På den här föreläsningen lär du dig hur du får bättre betalt på kortare tid och hur du minskar risken för kraftiga svängningar i beläggning och lönsamhet. Många frilanskonsulter driver sina företag som en ”faktureringsmekanism”, det vill säga som ett verktyg för att leverera tjänster till kunder och (förhoppningsvis) få betalt. Risken ökar då för att affärerna pendlar mellan plus och minus, där månader av överskott följs av månader av oro och osäkerhet. Som konsult behöver du också kunna leverera kundnytta samtidigt som du ska ha kraft och tid att få in nya uppdrag.
  • Vill du lära dig hur du skall få bättre betalt och sluta jaga timmar?
  • Vill du få dina kunder att se mer långsiktigt på relationen?
  • Vill du öka eller rent av fördubbla dina intäkter?
Magnus Josephson hjälper företag att höja värdet på sina tjänster och få mer betalt på kortare tid. Han är själv konsult i eget företag och berättar om hur han gjort för att lyckas tredubbla omsättningen på 3 år. Föreläsningen hålls av Magnus Josephson AB.
Läs mer och boka här
warning
Alla våra föreläsningar är kostnadsfria men uteblir du från ett seminarium eller avbokar senare än timmar innan start, debiterar vi 300 kr inkl. moms per tillfälle.
Bokningsregler