NYHETER OCH INSPIRATION

Startup Sthlm x Belle Advokatbyrå

Erbjudande


Belle Advokabyrå skapar förutsättningar för småbolag att lyckas med sina affärer. De hjälper sina kunder hantera alla tänkbara juridiska frågor och vill vara en långsiktigt personlig partner som det är enkelt att lyfta luren till när hjälp behövs. Nu kan Startup Sthlm och Belle Advokatbyrå erbjuda våra medlemmar tillgång till affärsjuridisk rådgivning, till ett tillgängligt pris.

Jennifer Jankevics föreläser regelbundet på Startup Sthlm. Hennes expertis ligger inom affärsjuridiska frågor som avtalsrätt och kapitalanskaffning efter mer än tio års erfarenhet från advokatbyråer, värdepappersbolag och banker.

Hon driver även Belle Advokatbyrå, en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på små och medelstora bolag. Nu erbjuder hon ytterligare rabatt till alla Startup Sthlms medlemmar som behöver hjälp.

Det finns ett stort behov av juridisk hjälp i alla skeden av att vara egenföretagare. Vi på Belle Advokatbyrå vill skapa långsiktiga relationer med våra klienter och tycker juridiska tjänster ska vara prisvärda, personliga och professionella, säger grundare Jennifer Jankevics.

Belle Advokatbyrå har fokus på att hjälpa både noterade och onoterade småbolag och brinner för att se sina klienter lyckas – utan massa juridiskt krångel. Affärsavtal, bolags- och börsrätt, tvister och GDPR-frågor är exempel på saker de kan hjälpa dig med.


 

Erbjudande till Startup Sthlms medlemmar: 20% rabatt på ordinarie priser på belleadvokat.se

Ange koden ”Startupsthlm” vid kontakt med Belle Advokatbyrå.

Jennifer Jankevic – 079 347 49 87 – jj@belleadvokat.se

Erbjudandet gäller t.o.m 26/4- 2020

 

Dela artikel:

Christopher

Kommunikatör & Kreatör, Startup Sthlm

christopher.backholm@startupstockholm.se